Workshops Lokaal Westland

Vanaf heden geven wij ook leuke workshops eventueel te combineren met BakkieFietsen.

Voor alle workshops geldt dat wij deze volledig op uw wensen of allergieën kunnen afstemmen.

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Bovendijk 67A in Kwintsheul.
Start- en eindtijd van de workshop in overleg te bepalen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op (0)174 22 10 70.


Workshop Optie 1

Tomatensoep maken met een lekker tomatenbrood

Gezamenlijk maken we zelf een heerlijke groentebouillon en hiervan maken we de tomatensoep. Meerdere smaakvarianten zijn mogelijk. Denk hierbij aan Tomaten-paprikasoep, Tomaten-wortelsoep, Tomaten-linzensoep of Minestronesoep. Voor bij de soep maken we een tomatenbrood. Wanneer de soep en het brood klaar zijn, eten we die gezamenlijk op en krijgt u een liter soep en de recepten mee naar huis. Per persoon zijn 3 drankjes inbegrepen. (Bier, wijn en fris).

Duur 2,5 uur Prijs € 27,50 p.p. Minimum aantal deelnemers 10


Workshop Optie 2

Borrelplank opmaken met eigengemaakte hapjes

We maken de borrelplank mooi op met diverse worst- en kaassoorten en lekkere hapjes met tomaat. Deze tomaten hapjes maken we zelf. Onder het genot van een drankje, eten we deze hapjes na afloop gezamenlijk op. Uiteraard krijgt u de recepten van ons mee naar huis en heeft u ook de mogelijkheid om een mooie borrelplank bij ons aan te schaffen. Per persoon zijn 3 drankjes inbegrepen. (Bier, wijn en fris).

Duur 2,5 uur Prijs € 30,00 p.p. Minimum aantal deelnemers 10


Workshop Optie 3

Barbecue

Hierbij laten we de mogelijkheden zien van het klaarmaken van groenten op de barbecue. Bijvoorbeeld: de “TOM-burger”, gevulde puntpaprika en gerechtjes met aubergine en courgette. Uiteraard kunnen we altijd aanvullen naar wens met vlees en/of vis. Na afloop eten we de gemaakte hapjes gezellig samen op en krijgt u de recepten mee naar huis. Per persoon zijn 3 drankjes inbegrepen. (Bier, wijn en fris).

Duur 2,5 uur Prijs € 30,00 p.p. Minimum aantal deelnemers 10