Lokaal Westland

De verswinkel van Lokaal Westland

In de winkel van Lokaal Westland wordt rekening gehouden met de maatregelen rondom het Coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM.  Wanneer u komt winkelen of uw bestelling komt ophalen in de winkel, houd dan voldoende afstand van andere klanten en van onze medewerkers, voor uw en onze veiligheid en gezondheid.

In de verswinkel kunt u contact betalen, maar ook pinnen. Wel zo makkelijk!

Openingstijden Verswinkel Lokaal Westland
Donderdag en vrijdag: 09.00 uur tot 15.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Vanaf 6 november is de winkel gesloten. De tomatenkar staat er dan ook niet meer. Vanaf nu kunnen ook geen Bakkies Westland meer worden besteld.

Met vragen of speciale bestellingen voor bedrijven kunt u altijd per email of telefonisch contact op kunnen nemen met Roel.

Een houten kist vol Westlandse groenten en fruit

Een houten kist vol Westlandse groenten en fruit, die u online bestelt en bij de teler ophaalt. Lokaal Westland biedt het beste uit de buurt met een inkijkje in het Westland.

Lokaal Westland combineert het gezonde van lokale bodem en de trots van tuinders. In de webshop vindt u verschillende soorten Bakkies Westland: een houten kist vol tomaten, courgettes, aubergines, aardbeien, sla, radijs, paprika’s en andere ambachtelijke streekproducten. Hier bestelt u het beste uit de buurt.

Na het bestellen komt u naar Bovendijk 67a in Kwintsheul. In onze kas vindt u een bijzondere plek: een ‘Tomaten Taveerne’. Hier geniet u van een kom verse tomatensoep, verwondert u zich over 60.000 m2 vol tomaten en neemt u uw Bakkie Westland in ontvangst. Proef, kijk en beleef!

Let op!
Omdat wij uw Bakkie Westland met verse producten samenstellen geldt het volgende ophaalschema:
Vóór donderdag 12.00 uur besteld, dan kunt u uw Bakkie Westland a.s. vrijdag of zaterdag ophalen.
Ná donderdag 12.00 uur besteld, dan wordt uw Bakkie Westland voor volgende week vrijdag of zaterdag klaar gemaakt.

Tomatenkar, alleen gepast betalen!

Op het buitenterrein van Lokaal Westland kunt u ook terecht bij onze 'Tomatenkar'. Dat is een kleine stalling waar u zelf uw producten kunt pakken en afrekenen. Neem wat klein geld mee om uw bestelling gepast te kunnen betalen. De tomatenkar staat buiten in de periode van medio maart tot november, van 08.00 uur 's morgens tot 19.00 uur 's avonds. Als de winkel open is staat de kar binnen en kunt u bij ons in de winkel producten kopen.

Bekijk hier een video-impressie van onze winkel en Bakkie Fietsen.

Column

'De Vitale Visie
van Frans'

Frans Bakker Vitale Visie

Frans de Bakker

Gezondheid heb je zelf in de hand

Lees meer

Recepten

Klik op het logo om de recepten te bekijken

Prominent Recepten

video

The simple truth

Watch it on YouTube