Proef onze heerlijke Heuse Heulse Westlandse Watermeloen!

Deze frisse en stevige watermeloen is zacht en zoet van smaak. De Heuse Heulse Westlandse Watermeloen is nu verkrijgbaar en kan je zo eten of verwerken in een fruitsalade of smoothie.

Onze heerlijke Heuse Heulse Westlandse Watermeloen is 7 dagen per week te koop aan de Bovendijk 67A in Kwintsheul. Zondag t/m donderdag kunt u ze kopen aan de kar die buiten staat. U kunt daar zelf een watermeloen uitzoeken en afrekenen. Neem gepast kleingeld mee!

Vrijdag en zaterdag koopt u de watermeloen in onze winkel. De openingstijden staan onderaan deze pagina.

Lokaal Westland

Een houten kist vol Westlandse groenten en fruit

Een houten kist vol Westlandse groenten en fruit, die u online bestelt en bij de teler ophaalt. Lokaal Westland biedt het beste uit de buurt met een inkijkje in het Westland.

Lokaal Westland combineert het gezonde van lokale bodem en de trots van tuinders. In de webshop vindt u verschillende soorten Bakkies Westland: een houten kist vol tomaten, courgettes, aubergines, aardbeien, sla, radijs, paprika’s en andere ambachtelijke streekproducten. Hier bestelt u het beste uit de buurt.

Na het bestellen komt u naar Bovendijk 67a in Kwintsheul. In onze kas vindt u een bijzondere plek: een ‘Tomaten Taveerne’. Hier geniet u van een kom verse tomatensoep, verwondert u zich over 60.000 m2 vol tomaten en neemt u uw Bakkie Westland in ontvangst. Proef, kijk en beleef!

Let op!
Omdat wij uw Bakkie Westland met verse producten samenstellen geldt het volgende ophaalschema:
Vóór donderdag 12.00 uur besteld, dan kunt u uw Bakkie Westland a.s. vrijdag of zaterdag ophalen.
Ná donderdag 12.00 uur besteld, dan wordt uw Bakkie Westland voor volgende week vrijdag of zaterdag klaar gemaakt.

Winkel Lokaal Westland

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de winkel van Lokaal Westland tijdelijk gesloten. U kunt wel uw bestellingen ophalen op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur of zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Als u uw bestelling komt ophalen in de winkel houdt dan afstand van andere klanten en van onze medewerkers, voor uw en onze veiligheid en gezondheid.

Tomatenkar

Op het buitenterrein van Lokaal Westland kunt u ook terecht bij onze 'Tomatenkar'. Dat is een kleine stalling waar u zelf uw producten kunt pakken en afrekenen. Neem wat klein geld mee om uw bestelling gepast te kunnen betalen. De tomatenkar staat buiten in de periode van medio maart tot november, van 08.00 uur 's morgens tot 19.00 uur 's avonds. Als de winkel open is staat de kar binnen en kunt u bij ons in de winkel producten kopen.

Openingstijden Lokaal Westland
Vrijdag: 12.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 12.00 uur

Bekijk hier een video-impressie van onze winkel en Bakkie Fietsen.

Column

'De Vitale Visie
van Frans'

Frans Bakker Vitale Visie

Frans de Bakker

Gezondheid heb je zelf in de hand

Lees meer

Recepten

Klik op het logo om de recepten te bekijken

Prominent Recepten

video

The simple truth

Watch it on YouTube

De Bakker Westland De Bakker Westland

Onze producten

Onze winkel en webshop zijn tot en met 19 maart 2021 gesloten.
Vanaf 20 maart 2021 kunt u het Bakkie Westland weer online bestellen en zien we u graag terug in onze winkel!